Idioma [ Castellano  |  English ]

Qui som:

Xamberg Online és una empresa jove i dinàmica, integrada per professionals joves però amb molta experiència i procedents de diferents àmbits; l’audiovisual, les telecomunicacions, la informàtica… tots ells claus per garantir la millor solució als nostres clients.


Estem al servei d’un únic objectiu i és el de consolidar una empresa amb vocació innovadora, pionera en l’explotació de nous projectes elaborats per audiències d' Internet com són les plataformes de TV per Internet així com les noves eines de la Web 2.0.


Xamberg Online gestiona els portals multimèdia Catalunyaonline.cat.Què fem:


Xamberg Online SL és una empresa especialitzada en audiovisuals i streaming, es a dir la retransmissió en directe per Internet d’esdeveniments de l’àmbit cultural i turístic, esportius, lúdics i empresarials. Els nostres serveis s´orienten tan a l´empresa com al particular.


Desenvolupem projectes en l´ámbit de les noves tecnologies que inclouen solucions de TV per Internet o solucions multimedia, accéss a xarxes socials etc.

També oferim els nostres serveis com a productora tradicional per a la elaboració de reportatges i videos per Empreses i particulars incloent els serveis de fotografia professional i artística

Clients:

Alguns dels nostres clients son : Centre UNESCO de Catalunya i EL PERIÓDICO DE CATALUNYA.