Idioma [ Castellano  |  English ]

Qui som:
 

 
Xamberg Online és una empresa jove i dinàmica, integrada per professionals joves però amb molta experiència i procedents de diferents àmbits; l’audiovisual, les telecomunicacions, la informàtica… tots ells claus per garantir la millor solució als nostres clients.
 

 
Estem al servei d’un únic objectiu i és el de consolidar una empresa amb vocació innovadora, pionera en l’explotació de nous projectes elaborats per audiències d' Internet com són les plataformes de TV per Internet així com les noves eines de la Web 2.0.
 
 

Xamberg Online gestiona els portals multimèdia Catalunyaonline.cat i Spain-online.info

 
 
Què fem:

 
 
Xamberg Online SL és una empresa especialitzada en la retransmissió en directe per Internet d’esdeveniments de l’àmbit cultural i turístic, encara que també oferim els nostres serveis per actes esportius, lúdics i empresarials.
 
 

També desenvolupem projectes en l´ámbit de les noves tecnologies que inclouen solucions de TV per Internet o accéss a les xarxes socials.
 
Finalment oferim els nostres serveis com a productora tradicional per a la elaboració de reportatges i videos per Empreses i particulars incloent els serveis de fotografia professional.
 
 
Clients:
 
Alguns dels nostres clients son : UNESCOCAT i EL PERIÓDICO DE CATALUNYA.