Idioma [ Castellano  |  English ]

Què hem fet fins al moment:
 

En el 2008 el projecte va començar amb la retransmissió en directe per Internet de les dues úniques Obres Mestres del Patrimoni Intangible de la Humanitat declarades per la Unesco a l’estat espanyol, La Patum de Berga i el Misteri d’Elx. Esdevenint Xamberg Online pionera en la retransmissió d’aquestes manifestacions i convertint-se així en la primera i única que ha emès en directe per Internet les dues úniques expressions culturals amb declaració d’Obres Mestres.

A més, Xamberg Online gestiona l’especial Festes de Catalunya de l’edició digital de El Periódico de Catalunya a través del qual els lectors poden seguir també en directe per Internet una selecció de festes culturals entre la gran varietat que es celebren a Catalunya al llarg de l’any.
 

Xamberg Online va iniciar la trajectòria amb www.catalunyaonline.cat emetent en directe La Patum de Berga del 2008-09 i continuant amb la Fia-faia de Bagà, els Carnavals de Vilanova i la Geltrú i Sitges, La Passió i la Dansa de la Mort de Verges, la Festa Major de Reus, el Mercat Romà de Guissona, l’Aquelarre de Cervera i la Diada castellera de Sant Fèlix de Vilafranca del Penedès durant aquest 2009.
 

Amb la mateix vocació innovadora i participativa es creà www.spain-online.info per la retransmissió de festes de tot el territori, emetent per primera vegada el Misteri d’Elx i continuant amb la Tamborrada de Sant Sebastià, les Falles de València, festes de Moros i Cristians de Vila Joiosa i la Tomatina de Bunyol durant aquest 2009.
 

Moltes de les festes esmentades anteriorment han estat retransmeses per primera vegada en directe per Internet a través dels nostres portals.
 
Descarregueu-vos el nostre dossier de premsa 2008-09.
 
 
Darreres notícies:
 

En la quarta sessió del Comitè Intergovernamental per a la Salvaguarda del Patrimoni Cultural Immaterial, que es fa a Abu Zaby del 28 de setembre al 2 d'octubre, Xamberg Online, amb la col·laboració´ de UNESCOCAT, el Centre Unesco de Catalunya, presenten un projecte conjunt amb la voluntat de donar a conèixer bona part del Patrimoni Cultural Immaterial a través d’Internet en el que desitja ser un projecte innovador d’àmbit internacional sorgit de l’experiència obtinguda a través de les retransmissions per Internet de les dues obres mestres declarades a l’estat Espanyol per la UNESCO, La Patum de Berga i el Misteri d’Elx.

Veure tríptic :
 
 
Patrimoni_UNESCO

 

 
Patrimoni_UNESCO2